Kyyvedestä kirja – haussa kuvia, juttuja ja reseptejä

Kyyvedestä kirja – haussa kuvia, juttuja ja reseptejä

Upea Kyyvesi koostetaan kuvapainotteiseksi kirjaksi, joka ilmestyy kesäkaudeksi 2019.
Kirjan mahdollistavat Haukivuoren aluejohtokunta, Kyyveden kalastusalue ja Kyyveden osakaskunta. Kirjan sisällöstä vastaavat Petri P. Pentikäinen sekä Saku Niilo-Rämä.


Nyt kysymme sinun apuasi

  • Oletko ikuistanut kauniin hetken Kyyvedellä? Tai löytyykö albumistasi vanhoja valokuvia, jotka kuvaavat elämää tällä hienolla järvellämme?
  • Haussa ovat myös Kyyveden parhaat kalajutut ja luontokertomukset järvestä. Onko sinulla joku muisto, jonka voisit kertoa?
  • Kyyvesi on osa ruokakulttuuriamme. Mikä on sinun herkullisin kalareseptisi?

Voit lähettää kuvia, juttuja ja reseptejä osoitteella: kyyvesikirja (AT) gmail.com 31.1.2019 mennessä. Kiitos avustasi!

Toivomme kuvan mukana lyhyen tekstin tai tarinan kuvanottohetkestä tai siihen liittyvästä paikasta ja/tai tapahtumasta. Kuva tulisi olla laadultaan mahdollisimman tarkka ja tiedostokooltaan minimissään noin 2 Mt. Kirjaan päätyvien kuvien yhteyteen laitetaan kuvaajan nimi, ellei kuvaaja toisin halua.

Resepteihin toivomme eri tavoin valmistettavia Kyyveteen liittyviä ruokia. Annoskuvia otamme myös mielellämme vastaan. Tarvittaessa käymme kuvaamassa valmiin annoksen.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on jotain mielenkiintoista kerrottavaa liittyen elämiseen ja kokemuksiin Kyyvedellä ja sen äärellä. Tarvittaessa tulemme jututtamaan teitä paikan päälle.

Annamme mielellämme lisätietoja!

Yhteistyöterveisin,

Petri P. Pentikäinen, p. 040 5433 089
Saku Niilo-Rämä, p. 044 5261 622

https://haukivuori.fi/kyyvesi-kirja/