Osakaskunnan jäseniä ovat kaikki alueen kiinteistöjen omistajat sekä alueella asuvat.
Pääosa on Ihastjärvi 1-13, 17–26 sekä 28 sekä Harjumaa 4 ja 5 kiinteistöt. Osakkailla on mato-onginnan ja pilkinnän lisäksi kalastusoikeus muilla kalastusvälineillä edellyttäen, että osakaskunnalta on lunastettu pyydysmaksu. Lisäksi 18–64 vuotiailla on oltava voimassa oleva kalastuskortti.

Ihastjärvi- Pullialan osakaskunta yhdistyy vuonna 2018 uuteen Kyyveden osakaskuntaan. Uusi perustettava osakaskunta käsittää noin 15 000 hehtaarin vesialueen Ihastjärveltä Haukivuoren pohjoispuolelle lähelle Kangasniemeä. Uuden osakaskunnan perustamiskokous järjestetään Haukivuoren Hauki-Hallissa 27.2.2018 klo 11. Tulkaahan sankoin joukoin Hauki-Halliin tuona päivänä! Tilaisuudessa valitaan hoitokunta, ja hoitokunta jää järjestäytymiskokouksen jälkeen vielä hetkeksi hallille. Tarkempaa tietoa uudesta osakaskunnasta

https://www.kyyvedenosakaskunta.fi

Kun perustamiskokoukset on pidetty ja muodollisuudet hoidettu, tapahtuu tiedotus ylläolevalla nettisivulla. Alla tämän hetkisen hoitokunnan kokoonpano ja muuta tietoa:

”Osakaskuntaa johtaa vuosikokouksen valitsema hoitokunta. Vuosikokous päättää vuosittain perittävistä pyydysyksikkömaksuista. Hoitokunnan päätehtävä on hoitaa vesialuetta siten, että kalakanta on mahdollisimman monipuolinen. Osakaskunnalla on jäähilekone, joka on Harjukoskella Atte Kakriaisella. Kalastajat voivat hakea sieltä jäitä. Osakaskunnan vuosikokous pidetään vuosittain maaliskuun viimeisenä lauantaina Ihastjärven koululla klo 14.00.”

Hoitokuntaan 2017-2018 kuuluvat:
Puheenjohtaja: Heikki Seppänen
Varapuheenjohtaja: Janne Kovanen
Sihteeri/rahastonhoitaja: Heikki Haponen
Jäsenet: Hannu Hokkanen, Heikki Kantanen, Seppo Kuitunen ja Matti Neuvonen
Kalastuslupia myyvät: Heikki Seppänen, Heikki Kantanen, Seppo Kuitunen, Erkki Reiman, Sauli Hänninen ja Hannu Lappalainen
Kalastuksen valvoja: Heikki Seppänen.